Iedereen kent mij als Julia, Juul, Goelia en ga zo maar even door! Ik ben 30 jaar oud. Samen met mijn partner Johnny in november 2018 ouders geworden van de liefste lachebek Zoë!

In het dagelijks leven werk ik als interactief vormgever bij de NOS (Jaaa die van de televisie;)) Dit is eigenlijk een beetje een dubbele wie ik ben;

Voor mijn werkende leven als moeder deed ik graag aan Crossfit, koken & leuke dingen met vrienden en familie! r mijn werkende leven als moeder deed ik graag aan Crossfit, koken & leuke dingen met vrienden en familie!

Nu ben ik nog een beetje zoekende en heb ik eerlijk gezegd sinds ik aan het werk ben nog geen 1x aan crossfit gedaan. Wisseldiensten, een nieuw huis waarvoor veel geregeld moet worden, liever slapen & geen oppas, vormen voor nu nog wel een vast excuus! 6 weken na mijn keizersnede tijdens mijn verlof wel heel fanatiek weer begonnen. Daar geef ik mezelf nu af en toe nog wat credits voor. Eten koken & leuke dingen met vrienden en familie staan op een stuk minder laag pitje! Op Zoë botvier ik nu sowieso mijn kookkunsten en worden gelukkig erg gewaardeerd meestal #momgoals(lees hier morgen meer over)! & is Zoë net als ik wel een gezelligheidsdier en mega nieuwsgierig waar ze nu weer is beland.

Gelukkig hebben we nog alle tijd om lekker een ritme te zoeken met alles wat daarbij hoort & geniet ik nu vooral van alle dingen van mijn kleine meisje!

Liefs Julia